Mød din behandlere

I Osteopati Bornholm er både Minik Nørreslet og Philip Fagralid Autoriseret Osteopater DO. MSc. M.R.O.DK.

Image for hero

Minik Nørreslet

Autoriseret Osteopat DO. MSc. M.R.O.DK.

I 2015 påbegyndte jeg mit studie til osteopat på International Academy of Osteopathy. I 2018 startede jeg min Master of Science in Osteopathy på Buckinghamshire New University, og færdiggjorde uddannelsen i 2020 og har siden fået min autorisation som osteopat hos sundhedsstyrelsen.

Registreret i danske osteopater (M.R.O.DK)

Image for hero

Philip Fagralid

Autoriseret Osteopat DO. MSc. M.R.O.DK.

Folk plejer at fremhæve min empati, lytteevne og tålmodighed som mine stærkeste sider. Det sætter jeg en ære i at forsøge at efterleve. Jeg har med uddannelserne indenfor først fysioterapi og efterfølgende osteopati studeret kroppen og psyken i 7 år. Sideløbende har jeg arbejdet som fysioterapeut på Roskilde hospital og privatklinik i og omkring København. Senest ved Elite Fysioterapi. Jeg har derigennem erfaring med alvorligt syge og afkræftede patienter, livsstilssygdomme, livsstilsændringer, samt nogle af danmarks bedste atleter inden for crossfit, Olympisk vægtløftning, styrkeløft og badminton.

Privat har badminton været en passion og et arbejde siden jeg var 10. Med sporten har jeg været cheftræner i både Danske, Svenske og Ungarnske klubber.

Registreret i danske osteopater (M.R.O.DK)

Image for hero

Bestil en tid eller kontakt Osteopati Bornholm

Du kan bestille tid til 1. konsultation online.

Hvis du har spørgsmål, kan du sende en mail på info@osteopatibornholm.dk

BOOK EN TID info@osteopatibornholm.dk